Överlycklig

Hej kära vänner!

Jag är sååå sjukt glad just nu. Innan helgen var jag jättenervös, jag skulle åka och provjobba hela helgen på Langosvagnen och hade ingen aning om hur det skulle gå. Men det gick jättebra! Visst var det stressigt vissa gånger och när jag gjorde min första langos tänkte jag "Hur fan ska jag klara att göra det här fort?". Det kändes jättekonstigt och ovant (vilket inte är så konstigt egentligen). Men jag kom in i det och när det sedan blev stressigt och kö gick det undan! Men det bästa av allt var att det var roligt. Det var jättekul och jag längtar att få börja jobba på riktigt så man verkligen kommer in i det. Det som var mindre bra var att jag fick så ont i kroppen, stod upp hela dagarna och sprang runt, det kändes i fötterna och i ryggen kan jag lova! Plus att vi hade ingen värme i vår lastbil så blev nästan ingen sömn alls, tror aldrig jag frysit så mycket som jag gjorde då! Men det gör ingenting, jag hade super kul i alla fall! Härliga människor som jobbar där också. Fick bra kontakt med två tjejer där som var jättegoa- vi ska ses igen på onsdag och äta middag ihop!



Så min helg har varit kanon! Men det bästa hände ändå idag. Efter en lång natt med mycket sömn (och värme!) åkte jag och Jaana och tränade. Har inte tränat på jättelänge så det var härligt. Sen gick vi till affären för att handla lite. Påvägen dit pratade vi massor och båda var på jättebra humör. Jag är så glad att jag har henne, hon är verkligen som min syster och vi känner varandra utan och innan. Jag ryser när jag tänker på att jag får äran att vara i hennes liv. Jag kommer vara med henne i allt som händer och hon kommer alltid kunna komma till mig om hon behöver någon att skratta med, gråta hos eller bara umgås med om hon har tråkigt. Och samma gäller för mig. Jag har tänkt väldigt mycket på hur glad och lycklig jag egentligen är. Visst finns det mycket som jag saknar och skulle önska att jag hade, men jag vill inte fastna i det utan jag vill se det jag har istället och uppskatta det. Jag går en utbildning som jag lär mig jättemycket nytt och intressant ifrån, jag har mycket fina vänner i mitt liv, jag har min familj och jag känner att jag utvecklats inom mig och fått en starkare relation till den jag är- börjar acceptera mig själv mycket mycket mer också- även mina dåliga sidor (a), (typ som idag då jag blev irriterad över att jag inte hittade en låt som jag tycker är så sjukt bra, men kom verkligen inte ihåg vad den heter. Men det roliga var att jag och Jaana hade pratat om det idag att jag kan bli frustrerad över små saker fast jag inte tänker på det så när jag sa "Åh vad fan heter den där låten! Eh nu skiter jag i det här!" Så tittade hon på mig och skrattade. "Skärp dig spricki!" sa hon och så helt plötsligt var frustrationen borta och bara någon minut efter satt vi och kollade på roliga klipp på youtube istället.)



Nu började jag babbla om annat igen, i alla fall efter vi handlat så sprang jag in på Maxi och köpte bär och när jag kom ut igen möte jag Jaana med ett stort leende på läpparna och tårar i ögona. Jag fattade ingenting och min första tanke var att en kille som Jaana är ganska intresserad av hade hört av sig (i efterhand hade det varit ganska ologiskt eftersom hon nog aldrig hade börjat gråta gör det). När jag kom närmare hoppade hon på mig och gav mig en stor kram och sa "Vi har fått lägenheten!!". Jag blev först jättechockad men sen kände jag hur allting bara föll på plats. Jag fick jobbet i helgen och det var jättekul och nu fick vi veta att vi fått lägenheten som vi var och tittade på och som vi tyckte så mycket om- livet kan inte bli så mycket bättre! Jag är så glad så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det är en jättefin 3:a i Smedby. Känns så skönt att äntligen få någonting eget och inte bo inneboende. Kunna bjuda över vem som helst när som helst och kunna gå runt precis hur man vill utan att behöva tänka ett steg längre. Plus att vi får två egna rum. Det är ganska jobbigt att dela rum, speciellt när det är sånt litet rum vi har. Visst det har varit mysigt men det här kommer bli mycket bättre, och inte lika stökigt ;)



Så just nu är jag uppe på moln och skuttar omkring. Jaana har bestämt sig för att skaffa hund efter sommaren och jag ska skaffa katt, det ska bli kul med två nya familjemedlemmar. Dock kommer det vara lite jobbigt att flytta härifrån, kommer nog sakna Rocky och Jocke väldigt mycket. Det har varit kul att bo här, trots det jobbiga har vi ändå haft väldigt roligt ihop och vi har varit som en liten familj. Vi har många minnen ihop och jag är glad att vi flyttade in hit. Men bara för att vi flyttar betyder inte det att vi tappar kontakten, våra Big Bang theory kvällar fortsätter!


Hm.. vad mer har hänt? Ja juste, när jag kom hem igår så hade jag fått brev från Johanna. Vi ska börja skriva brev till varandra, jättekul! När jag läste hennes brev kunde jag inte låta bli att gråta glädjetårar. Det var så fint och det berörde mig verkligen. Hon är en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag är så glad att hon mår så bra. Hon och hennes kille är i Paris nu, jag hoppas dom har det jättemysigt. Tack för ditt brev, jag har börjat skriva på ditt och kommer skicka det imorgon.


Jag har skrivit det många gånger förut men vill skriva det igen. Saknar mina nära som är långt ifrån mig. Tänker ofta på Veronica, Johanna, Sulan, Viktor och Linn. (Självklart min familj också). Jag hoppas att vi kan höras snart igen, och om ni inte redan visste det så är ni viktiga i mitt liv och även fast ni inte är här så är ni delaktiga i mitt liv för jag tänker på er varje dag och hoppas att ni mår bra.


Nu i veckan ska jag plugga plugga plugga! Jag har tenta om en vecka, sista tentan! Hoppas verkligen jag klarar den. Tyvärr har jag verkligen inte pluggat något alls, haft så mycket annat, så det kommer nog bli väldigt svårt, men jag ska göra mitt bästa. Har så mycket annat jag vill göra i sommar än att plugga till en omtenta... Hoppas att jag och Mathilda kommer iväg på vår Grekland resa som vi pratat om! Det skulle verkligen vara jättekul. Juste, jag är bjuden på en dejt i helgen också... Men vet inte om jag ska gå eller inte. I så fall blir det minigolf, middag och bio efter. Det skulle vara mysigt men jag måste verkligen plugga... Så får se hur det blir. Annars så kommer veckan bara att bestå av plugg och träning (och middag med L och C på onsdag- hoppas Jaana följer med också).


Nu ska jag läsa lite, sen sova. Ska upp tidigt imorgon och springa, sen plugga och städa.


Tack för att du läser min blogg. Många kramar / Kicki 



Det här är jag denna vecka. Japp, jag kommer förvandlas till en uggla med glasögon som enbart kommer hålla i en bok som det står sociologi 2.0 på eller Psykologi. Hm.. kan bli lite svårt när jag ska träna, träffa tjejerna på onsdag och eventuellt gå på dejt i helgen. Men eh det löser sig ;) Take care... bye bye then!


Underbar dag!

För det första vill jag tacka min vän Johanna för hennes kommentar i mitt tidigare inlägg, du är bäst vännen tack för dina ord du gjorde mig glad och fylld av hopp. Du är underbar.

Sen vill jag skriva att jag haft en otroligt underbar dag, igår också då det blev grillkväll med några från klassen, var jättemysigt. Nu tänker jag inte sitta vid datorn för länge utan jag ska lägga mig och läsa ett tag sen sova!

Tack för all gläjde, skratt och kärlek idag- Jag är rik på lycka!!


Puss och kram!

RSS 2.0