Dax att sova!

Nu är klockan tolv och både jag och jaana behöver verkligen sova, vilken otroligt jobbig dag det har varit.
Vi har varit i vår gamla stuga och hämtat massor av grejer, nästan allt klart!
Imorgon är det visning på stugan, hoppas någon nappar så vi slipper skiten, båda vi är så otroligt trötta på allt med den.

Fick lite plugg gjort i alla fall, snart är det tenta igen, jag är sjukt nervös men jag har ställt in mig på att jag kommer göra mitt bästa och det kommer nog gå bra, i alla fall så bra som det kan gå. Får vara lite duktigare i veckan och verkligen anstränga mig lite mera.

Jag har känt mig lite konstig de sista dagarna.. Jag har varit lite förvirrad då det gäller en sak, hur jag ska förhålla mig till det och vad jag ska göra. Jag måste helt enkelt verkligen ta lite tid för mig själv och bestämma mig.. Det kommer bli bra det också, hoppas jag i alla fall. I annat fall får jag göra så gott jag kan med det också. Oj vad positiv jag blev, skön känsla =)

Nej nu ska jag göra som Jaana, soooova!! Sov gott allihopa! Ha en bra vecka. Puss och kram!


Feber!

Har feber och kan inte somna..
Börjar bli riktigt sjukt nu, usch!
Men oj vilken härlig dag det varit! =) Har verkligen varit jätteglad idag, trots att det är ganska mycket som händer just nu. Känns som det är mycket att tänka på och mycket information som jag får men som inte kommer in då jag har massor att tänka på. Finns en del saker som jag är sjukt osäker på om jag verkligen vill ha i mitt liv, och det gör att jag inte gör något åt det och så "ligger" det bara kvar och ibland blir jag så frustrerad att jag inte kan bestämma mig. Usch tycker jag är så töntig som är så velig och inte bara tänker efter tillräkligt och gör det jag verkligen vill och det jag vet är det klokaste. Men jag antar att det är såhär ibland, känslor och logik går inte alltid hand i hand och då blir det förvirrande, känns så otroligt barnsligt men jag antar att jag inte får vara så hård mot mig själv och bara försöka smällta det och sedan göra det som jag kommer må bäst av i längden. Innerst inne vet jag det men tyvärr (ibland i alla fall) är jag en känslomänniska så jag känner ibland för mycket och mina känslor blir mina galler till mitt fängelse som jag själv håller mig inlåst i. Men snart så! Snart kommer jag ta tag i vissa saker jag skjutit upp alldeles för länge.. Tufft, men jag antar att det kommer man aldrig ifrån, plus att om det inte var tufft skulle man inte utvecklas och lära sig utav det. Man inser ju bara mer och mer hur mycket man orkar ta utan att ge upp... Helt sjukt härlig känsla förövrigt!

 

Usch för att bli sjuk, igen! Jag som känner att jag kommit igång med träningen på riktigt.. Jaja, får helt enkelt ta hand om min kropp och bli frisk! Planerar att bli frisk till helgen i alla fall, får se hur det går =)


Idag fyller Syster år! Jag ska fixa tårta åt henne om drygt 4 timmar.. Önskar jag kunde få lite sömn innan dess, några timmar blir det i alla fall. Kul att hon fyller år! Grattis! Bara ett år kvar nu till 20.. Oj vad tiden går fort. Jag kommer ihåg när vi fyllde 15.. Vilka tider. Tänk att vi hållit ihop såhär länge, helt sjukt. Är så otroligt glad att jag har dig i mitt liv. Glad att jag får den äran att fira dig, det glädjer mig. Haha, kul vi hade ikväll föresten. Saknade dig verkligen idag, tänkte massor på dig och kände att det var "länge" sen vi pratade och umgicks och ikväll fick vi lite tid, det var värdefullt. Tack för att du finns, du gör många av mina lyckliga dagar ännu mer lyckliga.


Vad mer vill jag skriva? Juste.. Jag håller på med en ny dans! Jättekul.. Känns som jag har så sjukt mycket bollar i luften, det är underbart. Synd att min dansparter inte är här, haha kommer ihåg dansen vi gjorde, så sjukt kul! Jag kommer inte ihåg den så bra, vi kanske får köra ett genrep när vi ses! ;) Jag saknar dig vännen, hoppas du vet det!
Haha, sitter och små fnissar för mig själv, kommer ihåg ett minne, appropå dans, eller appropå vår dans! Kommer ihåg när jag visade den för Uffe! Hahaha var så sjukt kul! Åh han ringde mig idag. Blev så sjukt glad.. Shit vad jag saknar honom.. Han är så knäpp.. Kommer ihåg förr förra julen då vi hade som bäst kontakt. Då såg vi julkallendern ihop varje morgon typ.. Jag kom hem till dig med frukost och så såg vi alltid den (Måste tyvärr erkänna att det inte alltid var jag som gjorde frukosten, din mamma hjälpte mig många gånger då jag var sjukt trött :P) Kommer ihåg att julkallendern inte var så bra men sällskapet var ju det bästa så det spelade ingen roll. Fan vad kul vi hade i typ 1 år, vi kom verkligen varandra otroligt nära och jag saknar dig ofta. Våra minnen får mig alltid att le och skratta, haha vi var så sjuka! Typ varje dag efter skolan var jag hos dig och vi skulle "plugga", det gick ju aldrig! Det var roligare att se film, spela tv-spel eller bara prata istället. Shit vilka tider, så otroligt tacksam att jag fick den tiden med dig, du betyder fortfarande otroligt mycket för mig, fast tror inte du riktigt fattar det. Synd att det blev som det blev mellan oss.. Ledsen om jag sårade dig, var verkligen inte meningen. Jag blev också sårad fast jag vet att du inte gjorde det med flit.. Synd att vi aldrig riktigt pratat ut om det, önskar verkligen att vi någon gång kan släppa vår jävla stolthet och prata om det, skulle vara skönt. Jag tror aldrig det kan bli som det blev förr men jag hoppas ändå att vi kan glömma det som hände och "börja om". Jag saknar dig.. Allt gick för fort och från ena månaden var vi jättetajta till nästa månad då vi knappt kunde prata med varandra. Trodde aldrig det skulle hända. Usch! Kom tillbaka bara, vill ha dig i mitt liv, det hoppas jag att du vet! Fast det tror jag inte.. Hm.. kanske ska försöka få dig att inse det? Får se vad som händer. Du är härlig i alla fall.. Tack för att du ringde mig idag, fast jag tycker du borde ringa oftare! Men jag vet, jag är också jättedålig på att ringa.. 



Hur hamnade jag här? Fick en liten klump i magen nu, samtidigt som jag känner mig riktigt glad. Kul att tänka tillbaka på fina minnen och jag inser bara mer och mer hur underbara människor jag har i mitt liv. Det känns som att många glömmer bort det och fattar inte vad de har innan de förlorar det. Det är en sak som jag verkligen försöker tänka på så ofta jag bara kan, vilka som finns i mitt liv och hur mycket jag uppskattar dom. Jag kommer göra allt jag kan för att aldrig ta någon förgivet. Jag vill känna att de människor som finns i mitt liv finns i mitt liv för att vi behandlar varandra väl och vi tar hand om vår kontakt och för att vi tycker om varandra. En vän i klassen sa en sak för ett tag sen som jag tyckter var mycket bra. Hon sa att det var så skönt att umgås med de hon gjorde i klassen för de var så lätta. Det fanns inge tvång i vårt tjejgäng att vi måste vara med varandra. Om någon av oss skulle hänga med någon annan skulle det vara lungt för vi är inte budna till varandra utan vi är med varandra för att vi vill det. Och skulle vi inte vilja vara med varandra är vi med andra och det är lugnt. På så sätt vet vi att när vi umgås med varandra gör vi det för att vi verkligen vill. Kontakten mellan oss blir på så sätt mycket mer äkta och ärlig. Tyvärr funkar det inte alltid såhär lätt i tjejgäng. Oftast håller många tjejgäng ihop bara för att de "ska" eller för att bevara någon form av trygghet.. Jag har hamnat i såna gäng allt för ofta. Man blir låst med varandra och en dag frågar man sig själv om man är med dessa människor bara för att de är i gänget eller om det är för att man verkligen gillar varandra. Tyvärr har svaret för ofta blivit negativt. Därför har jag undvikit gäng eller grupper men med dom här tjejorna känns det bra. Det är kravlöst- enkelt helt enkelt! (Tänker på Dig nu! Du är underbar och du har lärt mig att tänka på ett sätt jag var helt obekant med tidigare. Ett enklare sätt helt enkelt ;) Synd att du inte bloggar längre.. Jag älskade verkligen att läsa din blogg då jag var lite små nere. Det fick alltid upp mig. Men jag verkligen längtar tills din bok blir klar! Jag önskar dig all lycka med den och vet att den kommer bli mycket bra. Juste jag hittade fotot du gjorde till mig förut, bilden på mig som du tog och som du skrev under; Vacker som en ängel! Blev otroligt glad när jag såg den och blev varm av att tänka på dig! Vi hörs snart min vän!) Haha blev ett sidospår..



Hm.. man kanske ska försöka sova lite? Men är verkligen inte trött.. Febern har nog lagt sig nu, men känner mig fortfarande lite frossig och varm på samma gång. Kanske ingen idé att sova nu? Har ju bara 3 timmar sen ska jag upp och fira Syrran.. Hm.. Jo men jag måste försöka sova lite.


God natt alla hoppas alla ni sover nu! Jag tänker på min familj och vill att ni ska veta att jag älskar er. Jag vill även avsluta med att säga att jag är tacksam för Syrran, Veronica, Linn, Johanna, Ellinor, Viktor, Mamma, Pappa, Anders, Isabell och Uffe, för att ni finns i mitt liv och för att ni är dom ni är. Jag tycker otroligt mycket om er! Kram


Kan inte sova..

Sjukt ont i magen!
Fan jag måste göra någonting åt min situation, jag kan inte ha det såhär längre. Fan ibland hatar jag att jag är en känslomänniska, jag känner för mycket ibland. Jag kan inte sova för det snurrar massor av tankar i mitt huvud som tvingar mig att vara vaken. Har haft så sjukt mycket att tänka på den sista veckan. Såhär som jag har den nu vill jag inte ha det. Jag vill ha en förändring, förändra vissa saker i mitt liv som jag inte tycker fungerar. Jag vet ju att jag har den möjligheten och den kraften, men vissa saker gör mig förvirrad och det gör att tiden går men jag står stilla och förblir passiv, det gillar jag inte.

Saknaden gör så sjukt ont också. Finns så många människor som jag saknar, det är jobbigt att ni inte är närmare. Det känns ganska tomt i Kalmar eftersom många nära är så långt bort, men jag antar att det är såhär det blir när man blir vuxen, man flyttar ifrån varandra och vissa växer man ifrån. Det är jobbigt men så ser verkligheten ut.
Saknar er i alla fall och jag tänker hela tiden på er! Ni är så nära men ändå så långt bort.

Hur ska jag göra för att kunna sova? Usch, som jag skrev det är så mycket som snurrar i huvudet på mig. Jag hatar att tänka för mycket! Eller känna för mycket.. Jag ska ta tag i några lösa trådar nu, jag måste det! Eller kanske inte kl 3 på natten precis men snart!

Hoppas att ni mår bra och fått lite mer sömn än vad jag kommer få ikväll i alla fall. Jag tänker på er. Och som jag sagt förr, jag saknar er!


RSS 2.0