Äntligen!

Äntligen klar med den här tentan! Den var grymt svår, den svåraste vi har haft. Men nu är den äntligen gjord och jag kan pussta ut ett tag.
Jag har tänkt att skriva här jättelänge men det har inte blivit av, men lite uppdatering;

Jag har haft en så otroligt bra vecka. Trots att det varit mycket med skolan och plugget har jag ändå kunnat njuta åt mycket annat. Jag kan bara säga till er alla mina vänner, det börjar bubbla riktigt inom mig nu! Tror att jag börjar få fjärilar i magen igen och den här gången är det lite annorlunda, eller det är mycket annorlunda. Vilken otroligt fin kille jag har träffan, han är helt otrolig trodde inte att det fanns killar som honom. Vi verkar passa så otroligt bra ihop, han är som mig fast i killform :D! Men jag tänker inte hoppas för mycket eller ta ut något i förväg ifall det visar sig att vi inte passar så bra som vi är övertygade om ;) Nej, men han är verkligen speciell, har inte känt honom länge alls men tro mig det är svårt att missa honom för han har det där lilla extra. Så just nu går jag runt med ett leende på läpparna hela tiden och mår så otroligt bra. Så till alla er som visste att jag inte skulle hålla mitt nyårslöfte kan jag bara säga en sak, ni känner mig allt för väl ;)! Jag tyckte att det gick bra ett tag och kände att det här klarar jag lätt, eftersom dom senaste har det inte gått så bra så började jag ge upp hoppet och jag la ner letandet. Men oj, när jag lagt allt vad kärlek heter på hyllan så bara fanns han där, och ibörjan tänkte jag inte så mycket på det, även fast han visade mycke intresse. Men nu börjar jag komma på mig själv med att tänka på honom större delen av dagen och när det plingar till på min mobil så pirrar det inom mig- det kan ju vara han! Många gånger är det de också ;) Jag har sån tur! Men vi får se vart det här leder, just nu njuter jag bara och om det inte blir något mer så är det okej, jag har i alla fall aldrig träffat någon som är så lik mig fast i "killformat" och bara den erfarenheten tackar jag för!

 

Vad händer mer i mitt liv? Det är som vanligt annars, jag bor här i lilla Kalmar och pluggar på förfullt, mer nu än någonsin tidigare. Jag saknar såklart alla där hemma och hoppas alla vet att jag tänker på dom varje dag. Jag har sån tur att jag har dom vännerna jag har- vad vore livet utan er? Att jag har den familjen jag har och "har fått". Jag fick ett brev av min fostermamma igår och blev otroligt glad! Hon tänker på mig ofta och det gör mig lycklig, jag tänker på henne också. I helgen ska jag se till att ringa några därhemma också. Ska försöka få tag på Johanna, Linn, Veronica och kanske Ellinor. Hoppas att jag får tag på er, vill veta hur ni mår och hur ni har det, jag saknar verkligen er och tänker på er ofta!


Nu ska jag göra mig i ordning för jag ska kanske bowla ikväll med några vänner! Ha de bra allihopa! Ni är bäst!


Kramar till er!- tack för att ni läser min blogg ;)


Härligt!

Hejsan allihopa!
Hoppas ni mår lika bra som jag gör. Denna dag har varit så skön. Jag har inte gjort speciellt mycket men det har varit skönt! Jag har tränat och tvättat, snart ska det bli lite plugg också tänkte jag.

Jag har verkligen fått vårkänslor, alla vårkänslor ;) Skönt att känna att den är påväg. Så med fjärilar i magen och ett leende på läpparna ska jag springa ner i tvättstugan och ta upp den sista tvätten, sen ska jag plugga. Jaana är inte hemma, hon är på en dejt med en jättesöt kille ;) Dom passar verkligen ihop enligt min mening, och jag är lite små stolt över att det var jag som fick dom att ens prata med varandra (a) hoppas verkligen att det går bra, hon är verkligen värd det!

Ha en bra och skön lördag, vi hörs snart! Puss och kram hela dan!
(Såhär känner jag mig just nu! Trivs otroligt bra just nu! Är otroligt tacksam!)

RSS 2.0