Tenta..

Hade tenta idag, har knappt sovit inatt för har bara tänkt på hur det skulle gå och nu är det äntligen över! Det gick jättebra. Kände mig säker på de flesta frågorna så ett godkänt blir det nog. Känns inte riktigt som att jag förtjänar det eftersom jag knappt har pluggat, men bara man kan det så spelar det kanske ingen roll om man pluggat eller inte. Skönt att ha det gjort i alla fall och snart ska jag på arbetsintervju angående langosvagnen- hoppas det går bra det också! Vill verkligen ha det jobbet, annars vet jag inte vad jag gör i sommar. Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig i ordning, men först blir det att lyssna på lite musik och kolla runt på internet :)

Ser fram emot helgen! Två vänner kommer hit, Jennifer och Sue, vad kul det ska bli! Var jättelänge sen jag träffade Jennifer, vad jag saknat den tjejen- helt underbar. Vi har varit vänner enda sen dagis och oj vilka minnen vi har, tror inte jag har skrattat så mycket med någon som med henne, hon är verkligen jätterolig. Kommer ihåg på dagis när vi träffades, vi gungade alltid ihop och jag kommer ihåg att när hon stod upp på gungar för att göra fart så hade hon kjol och jag tittade under den och sen skrattade vi för det var så busigt! - HAHA. Knäppisar. Ska verkligen bli kul att dom kommer hit, vet inte riktigt hur vi ska sova men jag kommer nog sova på soffan så får dom dela på min säng. Vi bor ju inte speciellt stort. Men det löser sig.

Innan dom kommer och efter jobbintervjuvn ska jag träffa några från klassen och bara fira att vi gjort tentan, det ska bli jättemysigt, mycket goa tjejer dom också jag är glad att jag fått träffa dom. Sen imorgon blir det fest. Vi ska ut på krogen och det kommer nog bli massa folk, ser fram emot det- var länge sen jag var ute på ett dansställe, har mest blivit små pubar på sista tiden- så det ska bli kul få dansa av sig lite och få träffa massa nytt folk.


Nej, nu ska jag fixa lite saker. Lyssnar just nu på låten "Det löser sig" av Timbuktu, den är sjukt bra! Jag älskar verkligen musik, det är en del av mitt liv och skulle nog inte kunna leva utan det.


Hoppas att ni har det bra, glöm aldrig bort hur jävla bra du är och hur många som älskar dig! Du är värdefull och det du ger den här världen kan ingen annan ge. Du är viktig.


Ha en bra helg mina vänner!

Kram

 

 


Grenade

Hej vänner!

Hoppas ni har haft en lika bra helg och start på veckan som jag har haft. Det är full fart i mitt liv och på torsdag kommer jag ha tenta, jag borde egentligen sitta och råplugga till den eftersom jag slarvat med det, men istället gör jag allt annat än att plugga. Var och tränade idag, sen åt vi mat till en film och sen har jag legat i ett bad och lyssnat på massa bra musik. En låt som jag älskar är Bruno Mars, Grenade. Men efter jag skrivit klart detta inlägg ska jag nog sätta mig ner och ta tag i plugget, får se hur det går. Har lite samtal jag vill göra också. Många jag tänker på där hemma som jag skulle vilja prata med, vissa som jag inte hört ifrån på jättelänge. Usch vad jag längtar hem! Men snart snart snart! Vad tiden går fort. Snart har jag studerat två terminer och bott här i Kalmar i mer än ett halvår. Jag funderar fortfarande på om det här är något för mig, nu när vi läst om socialtjänstlagarna känner jag att jag hellre skulle vilja göra något annat. En dröm är att hålla på med teater, men det är inget jag kommer satsa på eftersom jag hört att det är svårt att försörja sig på det. Känner mig lite förvirrad när det gäller vad jag "vill bli när jag blir stor"



Jag känner för att skriva långt och om något speciellt, kanske för att slippa plugga? Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska "ta tjurna i horna" och börja plugga, eller om jag ska skriva lite längre om vad som pågår i mitt huvud just nu, eller om jag ska ringa en vän.. Eller om jag bara ska fortsätta att lyssna på musik och kanske rita en teckning. Hm.. Jag måste nog plugga tyvärr.. Usch har verkligen ingen lust, men om jag gör det nu så kan jag få som "belöning" att få avsätta en eller två timmar till att jobba på min dans (a). Har helt valt låt nu i alla fall, det är en början. Nej, men jag har kommit en bit faktiskt, det är sjukt kul, jag tror jag ska börja på dans, men utbudet här i Kalmar är inte det bästa. Så jag nöjer mig med mitt lilla rum att hoppa runt i och se ut som en fjant. Synd att min dans kompis inte är här!! Åh saknar dig så sjukt mycket, varför kan du inte bo här också? Jag önskar att jag hade alla mina vänner här. Nu känner jag hur bortskämd jag var när jag bodde hemma. Då jag hade möjligheten att träffa alla mina nära nästan varje dag. Nu är alla utspridda.. Det här har varit en mycket bra erfarenhet, men vad jag saknar tiderna då jag var mindre. Då jag hade mina bästa vänner högst 10 minuter ifrån mig, en pojkvän 20 minuter bort och min skola som låg 25 minuter bort. Det var tider det! Ibland kan jag komma på mig själv sitta och tänka tillbaka på dom tiderna och kan ibland få en klump i magen, tiden går så fort! Finns så otroligt mycket som jag vill hinna med också här och nu, därför får jag inte fastna i det som varit, vilket jag är riktigt bra på ibland ;P. Nej, plugga var det!

Ha det gött kära ni, glöm aldrig att ni är underbara och älskade!

/Kicki

En toppen dag!

Vilken härlig dag det har varit, eller början av veckan.
Idag har jag varit på ett seminarium, ganska intressant faktiskt. Det bästa av allt var att jag fick frågor jag faktiskt kunde svara på också haha ;) Haft otur innan och fått frågor som jag inte haft en aning om, lite pinsamt.
Sen blev det hård träning med min nya tränings kompis, Mathilda, hon är Grym! Jag är helt slut i kroppen, helt sjukt skön känsla. Jag trodde inte jag skulle klara att köra klart passet, men tackvare hennes hjälp gick det jättebra, tack vännen.

När jag var på gymmet fick jag ett samtal från en chef på mitt gym som sa att jag fick komma på arbetsintervju nästa vecka som spinninstruktör. Är mycket nervös men tror att det skulle vara så grymt kul om jag fick jobbet. Får hoppas på det bästa.
Efter det hårda träningspasset bastade och badade bubbelpol- helt otroligt skönt!

När jag var påväg hem ringde Veronica mig. Det var ett tag sen vi pratade (eller senast i söndags men det var ganska kort samtal.) Var väldigt kul att få höra hennes röst och hur hon har det! Hoppas vi hörs snart igen!
Sen har jag pratat med Linn också, hon fyllde år idag- grattis igen vännen!

När jag sen kom hem ringde min bror mig, jag blev väldigt chockad. Oj vilket samtal! Kan säga att jag inte kunde hålla tårarna borta. Jag har alltid känt att jag är för på honom eftersom jag älskar honom så mycket och vill inget annat än ha en bra och fin relation med honom. Men det är mycket som har hänt och jag har känt att han har stängt mig ute. Idag när han ringde öppnade han sig verkligen för mig och berättade om massa tankar han haft och känt. Både nu och under åren. Sjukt fin människa! Är så glad att jag får kalla honom min bror, att vi är av samma kött och blod. Jag tänkte det flera gånger under vårt samtal- fan vad klok han är! Han har verkligen blivit mognare och kan öppna sig på ett annat sätt nu än förut. Jag är stolt och lycklig att han finns i mitt liv, tack! Tack för samtalet, han förstår nog inte hur otroligt glad jag blev.


Känns som att allt faller på plats hela tiden, bit för bit. Jag känner mig hela tiden gladare och gladare. Jag har så otroligt fina människor i mitt liv. Jag blir glad bara jag tänker på er, ni är underbara och jag uppskattar er till 100%. Att jag får vara just jag och att jag får ha just er i mitt liv det tackar jag Gud för varje dag.


Nu ska jag lägga mig i ett bad, tända lite ljus och läsa lite. Sen ikväll blir det cellgrupp, har inte varit med på ett tag så ser verkligen fram emot det. Sen imorgon är det en föreläsning på morgonen, sen träning. Sen senare är det Alfa-kursen och sen ska jag träffa en person jag inte träffat på ett tag nu. Vi ska åka hem till honom, han ska bjuda på middag, sen ska vi spela ett super super roligt spel! Det ser jag fram emot, har verkligen saknat dig, ditt härliga skratt, din underbara humor och din närhet. Tror att dagen imorgon kommer bli precis lika bra som den idag.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. Massa kramar från Kicki

RSS 2.0